Succesvolle seizoensafsluiting KV Elburg

ELBURG - KV Elburg hield zaterdag 22 juni de traditionele seizoensafsluiting met een aantal activiteiten. Er werd gekampeerd door de jeugd en de dag stond verder in het teken van het mixtoernooi. Uiteindelijk mocht het team De Smitjes zich de winnaar noemen van het toernooi.
Spannend is het ieder jaar weer wie zich schutterkoning of koningin mag noemen. In de verschillende leeftijdscategorieën werd gestreden om de prijzen. Bij de senioren mocht Rico Smit weer de beker in ontvangst nemen, bij de A-jeugd was dit Rik Westland. Stan was de winnaar in de categorie B/C en bij de D-jeugd was dit Fem. Anna mocht bij de E jeugd de beker in ontvangst nemen en bij de F-jeugd was dit Levi.
Een groot aantal leden en ouders nam ter afsluiting deel aan de BBQ. Tijdens de BBQ werden de prijzen van de jaarlijkse verloting getrokken. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad of krijgen dat zo snel mogelijk. De uitslag wordt ook gepubliceerd op www.kvelburg.nl
Voorzitter Sjaak van Riesen bedankte in zijn toespraak alle leden, vrijwilligers, sponsoren en publiek voor hun bijdrage aan een mooi korfbalseizoen. KV Elburg kan terug zien op een geslaagd afsluitweekend dat weer perfect werd georganiseerd door de activiteitencommissie onder leiding van Rianca Wemermans.

Meer berichten