Foto: Studio Johan Sneevliet

Burgemeester Elburg opent tennisweek

ELBURG - Burgemeester Rozendaal van Elburg heeft maandag 17 juni de Open Tennisweek geopend bij de Tennis Club Elburg. In een korte toespraak gaf hij aan dat het voor een gezond lichaam en geest voldoende beweging heel belangrijk is. Tennis is daarvoor een goede keus. Het lid zijn van een vereniging, ergens deel van uit te maken, levert ook sociaal gezien vele voordelen op.
Op de baan bleek de burgemeester, die eerder ook wel eens een tennisracket in zijn handen heeft gehad, over een duidelijk tennistalent te beschikken. De voorzitter van de Tennis Club Elburg, Theo Frank, bedankte de burgemeester voor zijn aanwezigheid en bood hem naast een uitzonderlijk grote tennisbal, een bloemenboeket en vijf tennislessen aan, samen met zijn echtgenote.
De TCE laat tot en met maandag 24 juni belangstellenden op een laagdrempelige wijze te laten kennis maken met de tennissport en om mensen te bewegen tot bewegen. Laagdrempelig omdat een ieder gedurende de week op zes momenten vrij en gratis kan inlopen bij de Tennis Club Elburg, om zich te laten informeren of spelen met leden van de club. Een tennisracket ligt klaar. Uiteraard kan men zich daarna ook tot de LTC 't Harde wenden als men dat wenst.
Meer informatie: www.tcelburg.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden