Terugkomavond St Jansdal voor ouders couveuse kinderen

REGIO - Ziekenhuis St Jansdal houdt op maandag 24 juni een terugkomavond voor ouders van couveuse kinderen. De avond is bedoeld voor ouders van te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen die op een couveuse afdeling hebben gelegen.
Opname op de couveuseafdeling is vaak een emotionele gebeurtenis voor ouders. Zeker omdat van te voren niet altijd bekend is dat een verblijf op de couveuse unit nodig is. Moeders zijn net bevallen en worden heen en weer geslingerd tussen blijdschap, angst en onzekerheid. Samen met andere ouders wordt teruggekeken op de tijd voor en na de geboorte. Een medisch pedagogisch zorgverlener en een GZ-psycholoog zullen de avond begeleiden. De insteek is een interactieve avond, waarin het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten en vragen stellen aan (ervarings)deskundigen centraal staan.
De avond vindt plaats op 24 juni van 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De locatie is ziekenhuis St Jansdal, Wethouder Jansenlaan 90 Harderwijk. De entree is gratis.
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar: e.vlaming@stjansdal.nl onder vermelding van: naam en de naam van het kindje, met hoeveel personen men aanwezig wil zijn en de onderwerpen die interessant zijn om meer over te weten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden