Twee beslissingswedstrijden bij OWIOS

OLDEBROEK - Sportpark Bovenmolen in Oldebroek is zaterdag 15 juni het decor van de beslissingswedstrijd om promotie naar de tweede klasse tussen VIOS Vaassen en Batavia'90. OWIOS is verheugd de beide teams uit de regio te mogen verwelkomen op het sportpark en verleent graag haar medewerking.
De wedstrijd begint om 14.30 uur en de entree bedraagt voor iedereen van 18 jaar en ouder 3 euro. 65-plussers betalen 2 euro en de jeugd tot 18 jaar is vrij van entree. Dit geldt dus ook voor de leden van VIOS Vaasen, Batavia en OWIOS.
VIOS Vaassen bereikte afgelopen zaterdag de finale van de nacompetitie door een 0-3 uitoverwinning op tweede klasser Blauw Geel'55 uit Ede. Datzelfde deed Batavia'90 door thuis tweedeklasser VVOP uit Voorthuizen te verslaan met 2-1.
Daarnaast wordt er nóg een beslissingswedstrijd gespeeld op Sportpark Bovenmolen. Deze wedstrijd gaat tussen TVC'28 JO19-1 uit Tubbergen tegen Elinkwijk JO19-1 uit Utrecht. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op het kunstgrasveld. De inzet van deze wedstrijd is een plaats in de derde divisie. Entree voor deze wedstrijd is vrij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden