Zowel de fietspuzzeltocht als de motortoertocht starten tweede Pinksterdag vanaf sportpark De Heughte
Zowel de fietspuzzeltocht als de motortoertocht starten tweede Pinksterdag vanaf sportpark De Heughte (Foto: VSCO'61)

Fietspuzzeltocht en motortoertocht op pinkstermaandag bij VSCO'61

OOSTERWOLDE - Pinkstermaandag, 10 juni, wordt de jaarlijkse VSCO’61 Fietspuzzeltocht gehouden. Hieraan kan door alle geïnteresseerden worden deelgenomen. Er kan worden gestart tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf het clubgebouw van VSCO'61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde.
Per volwassen deelnemer zijn de kosten 3 euro en voor kinderen is deelname gratis. Er is een weer een afwisselende route uitgezet. De moeite waard deel te nemen dus. Er zijn ook drie prijzen te winnen door het juist beantwoorden en uitvoeren van vragen en opdrachten onderweg. De Activiteitencommissie van VSCO'61 hoopt weer op een groot aantal deelnemers.
Tevens organiseert MTTO op deze tweede pinksterdag een motortoertocht met als vertrekpunt De Heughte. De rit begint eveneens om 13.00 uur. Vanaf sportpark De Heughte wordt er getoerd over een afstand van 150 km. Lekker rustig genieten van motorrijden in een mooie omgeving met een tussenstop voor koffie en gebak. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur en de kosten zijn 10 euro.

Meer berichten