Beslissingswedstrijd nacompetitie WZC Wapenveld tegen Elspeet op sportpark De Heughte
Beslissingswedstrijd nacompetitie WZC Wapenveld tegen Elspeet op sportpark De Heughte (Foto: vv Elspeet)

Beslissingswedstrijd WZC - Elspeet op sportpark De Heughte

OOSTERWOLDE - Sportpark De Heughte in Oosterwolde is zaterdag 8 juni het decor van de beslissingswedstrijd om promotie naar de derde klasse tussen WZC Wapenveld en Elspeet. VSCO’61 is verheugd de beide teams uit de regio te mogen verwelkomen op het sportpark en verleent graag haar medewerking. De wedstrijd begint om 15.00 uur en de entree bedraagt voor iedereen van 16 jaar en ouder 3 euro. Dit geldt dus ook voor de leden van WZC, Elspeet en VSCO’61.
Elspeet bereikte zaterdag 1 juni de finale van de nacompetitie door een 1-4 uitoverwinning op CSV'28 in Zwolle. Datzelfde deed WZC Wapenveld twee dagen daarvoor door op Hemelvaartsdag met 1-4 uit te overwinnen tegen SDS’55 in Wekerom.
WZC Wapenveld en Elspeet troffen elkaar dit seizoen ook in de regulier competitie. Elspeet verloor de uitwedstrijd in Wapenveld nipt met 1-0. De thuiswedstrijd werd echter met 3-2 gewonnen. WZC eindigde met 38 punten uit 22 wedstrijden op de vierde plaats. Elspeet eindigde als vijfde met hetzelfde aantal punten. maar met een lager doelsaldo. Beide ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd..
Aardig detail is dat ook de derde periodekampioen uit de competitie van WZC en Elspeet, de buren uit ’t Harde, de finale van de nacompetitie hebben bereikt en om promotie naar de derde klasse spelen tegen DVOV uit Rozendaal bij Velp.

Meer berichten