Programma
Programma (Foto: eigen foto)

't Harde 'Viert de Zomer' met nieuwe jaarmarkt

’t HARDE - In de eerste week van juli organiseren Kokki’s Café, S.V. ’t Harde en de supportersvereniging Groen-Wit van S.V. ’t Harde een gezellige week om de zomer in te luiden S.V. ’t Harde houdt van 2 juli t/m 6 juli een beachvoetvolley- en een beachvolleybaltoernooi. Op zaterdagavond 6 juli is er vanaf 18.30 uur een Nederlandstalige afsluiter zijn onder de naam: 'Kokki’s viert de Zomer' met onder meer de koning der piraten: Jannes.
De supportersvereniging Groen-Wit houdt op zaterdag 6 juli rondom het grasveld op de Singel een markt van ongeveer 75 kramen. Na een succesvolle hemelvaartsmarkt wordt er nu midden in het dorp een braderie gehouden. Zowel verkopers van nieuwe spullen als verkopers van tweedehandsartikelen zijn welkom. De markt duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Overdag is er ook voor de kinderen volop vertier. De gehele week staat Kokki’s Café er om in een hapje en drankje te voorzien.
Meer informatie of opgeven voor de markt: supportersvereniging@svtharde.nl. Ook staat op www.kokkiscafe.nl alle informatie.

Meer berichten