Tijdens het laatste optreden
Tijdens het laatste optreden (Jan Moll Fotografie)

Gratis proeflessen bij Laura's Musical

ELBURG - Hou jij van zingen, dansen en toneelspelen? En wil jij schitteren op het podium? Dan is Laura’s Musical misschien iets voor jou.
Komend weekend spelen de leerlingen in een grote musical in het Veluvine theater in Nunspeet en in september starten de groepen weer met een nieuwe musical. Er zijn lesgroepen voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, van 8 t/m 10 jaar en van 10 t/m 13 jaar waarin de leerlingen wekelijks les krijgen in zingen, dansen en toneelspelen en we samen toewerken naar een mooie eindvoorstelling in het theater.
Op vrijdagmiddag worden de lessen gegeven op de Agnietenschool, Hoekwant 45 in Elburg. Proeflessen hiervoor zijn op 19 en 26 juni. Wil je een gratis proefles meedoen? Stuur dan een mailtje naar: laurasmusical@gmail.com of app naar 06-31186999 om je op te geven en een keuze te maken voor een bepaalde datum en lestijd.
Voor meer informatie en kan je kijken op www.facebook.nl/laurasmusical, www.instagram.com/laurasmusical_hattem_elburg of www.laurasmusical.wordpress.com

Meer berichten