Jeugdteam. (Foto: Gerda Spaan)
Jeugdteam. (Foto: Gerda Spaan) (Foto: Gerda Spaan)

Podiumplekken voor Majofique

WEZEP - Het afgelopen weekend hadden de meisjes van Majofique een wedstrijd van de NBTA te Creil. Zeven podiumplekken gingen naar de twirlsters uit Wezep.
Er werden twee eerste prijzen gewonnen door het duo Kim Spaan en Thirza Holstege en het Jeugdteam. Vijf derde prijzen gingen naar Charissa van Gelder met haar dancetwirl, Lieke Fijn met Kidstwirl, Kim Spaan met haar één baton, het duo Charissa van Gelder en Esmee v.d. Bosch met hun dancetwirl en het seniorenteam (wat nu als ensemble meedeed) met hun dancetwirl.
De andere solisten Aylaine, Vienna, Shannen, Nicole, Rachel en Ysanne behaalden geen medaille, maar eindigden bovenin in hun klasse. Coaches Gerda Spaan en Jolanda Bekenkamp zijn trots op alle leerlingen en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 15 juni in Kerkdriel. Daar zal het jeugdteam voor het eerst hun nieuwe routine laten zien. En een andere samenstelling van het team.
Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal in Wezep vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Meer berichten