CMV Juliana geeft voorjaarsconcert

26 maart 2019 om 10:46 Algemeen

DOORNSPIJK - CMV Juliana geeft zaterdagavond 30 maart om 19.30 uur haar jaarlijkse voorjaarsconcert in dorpshuis ‘de Deel’. Het optreden is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors ‘Opel dealer Broekhuis’ uit Doornspijk en ‘Vinke Design’ uit Elburg, maar ook diverse andere sponsoren. Op de avond presenteren alle onderdelen van Juliana zich. De toegang is gratis.
Onder leiding van dirigent Siemen Hoekstra brengt het orkest een gevarieerd programma ten gehore aan de hand van het thema ‘Voor elk wat wils’. Stukken als ‘A Brand new day’, ‘Latin Favorites’ en ‘Hollandse Hits’ passeren de revue. Ook zal het jeugdorkest te horen zijn met het stuk ‘Cornfield Rock’.
Daarnaast treedt ook het slagwerkensemble o.l.v. Melvin Puijn op. Melvin Puijn is sinds begin dit jaar dirigent van het slagwerkensemble. Ook Jong Juliana zal haar klanken laten horen o.l.v. de nieuwe dirigent Esli Kalkman. Daarnaast wordt het slagwerkensemble ondersteund door solisten op basgitaar en piano. Er worden diverse stukken, zoals ‘Andromeda’, ‘Rainforest journey’ en ‘Kensington’ ten gehore gebracht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie