Bridgeclub 't Harde viert 50 jarig jubileum

't HARDE - Bridgeclub 't Harde bestaat 50 jaar. Dit was een goede reden voor het bestuur om een hele dag aan deze mijlpaal te wijden. Op zaterdag 11 mei is dit gevierd met een dagprogramma.
Om 10.00 uur werden de deelnemers in MFC Aperloo verwelkomd met koffie en cake. Twintig paren hadden zich ingeschreven. Zowel in de zaal als in de kantine werd een diapresentatie gedraaid met oude foto's.
Het ochtendgedeelte bestond uit drie speltafels van 30 minuten. De pauze begon met een terugblik van de oud-voorzitter Johan van Ballegooij. Onder leiding van Rienk Weening werden de lootjes voor de loterij verkocht. Het middagdeel bestond uit vier speltafels van 30 minuten. Omdat het een jubileum betrof, kregen alle deelnemers een prijs die waren geëindigd in een veelvoud van 5. Het betrof Leo Hoogervorst en Bas van Wijngaarden (20) Emmy Diepenveen en Mieke Sense (15), Inge de Hoog en Jeanette Nierecker (10), Piet Offringa en Toos Weening (5) en de winnaars Willem Sluijter en Herman van Veen. Daarna volgde het trekken van de lootjes door de oudste lid Liny Duran.
Voor meer informatie: www.bridgeclub-tharde.nl

Meer berichten