Martijn Westerink (BPM en Christiaan Mulder (VSCO'61). (Foto: Dik Leusink)
Martijn Westerink (BPM en Christiaan Mulder (VSCO'61). (Foto: Dik Leusink)

BPM Media & Entertainment opnieuw Stersponsor VSCO'61

WEZEP Het allround facilitair bedrijf BPM Media & Entertainment Facilities uit Wezep heeft zich opnieuw voor drie jaar als Stersponsor verbonden aan VSCO’61. De sponsorovereenkomst werd op sportpark De Heughte afgesloten door directeur/eigenaar Martijn Westerink van BPM en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Namens VSCO’61 werd de trouwe Stersponsor als blijk van dank en waardering een bloemstuk overhandigd.
Ruim 20 jaar geleden begonnen Arjan Immeker en Martijn Westerink hun imposante cd-verzameling, opgebouwd om te draaien op de lokale omroep, te vermarkten. Binnen enige jaren groeide deze hobby uit van bijbaantje naar fulltime bestaan. Onder de naam BPM Media & Entertainment Facilities is het bedrijf inmiddels een begrip geworden op de Noord Veluwe en ver daarbuiten. BPM betekent overigens beats per minute en werd opgericht op 1 mei 2005.
De allround facilitaire onderneming verzorgt alles op en rondom het podium zoals geluids- en lichttechniek, entertainment, DJ’s, drive-in shows, live-acts en videoprojecties. Bekend van BPM zijn hun boekingsmogelijkheden voor ‘DJ op je bruiloft’ en ‘DJ op je feest’. Ook een breed aanbod van live-acts is via BPM Bookings beschikbaar. Verkoop, verhuur, installatie en onderhoud van licht- en geluidsinstallaties is eveneens een bedrijfsonderdeel dat succesvol in de markt opereert.
Ook VSCO’61 heeft al vele jaren kennis gemaakt en ervaring opgedaan met de professionele aanpak van BPM. De samenwerking verloopt zodanig dat club en bedrijf het bestaande Stersponsorcontract met drie jaar hebben verlengd.

Meer berichten