Rondje Kunst Noord Veluwe

ELBURG/OLDEBROEK - Zes ateliers, waar kunstenaars hun werk laten zien, zetten op de zaterdagen 1 juni, 6 juli en 3 augustus hun deuren open voor kunstliefhebbers en belangstellenden in het kader van Rondje Kunst Noord Veluwe. Ook dit jaar is er weer een fietsroute van 23 kilometer voor kunstliefhebbers uitgezet door Oldebroek, Elburg en 't Harde langs ateliers, tuinen en historische buitenplaatsen. Op elk willekeurig punt kan de route worden gestart.
Op de zaterdagen 1 juni, 6 juli en 3 augustus zijn de ateliers van 11.00 tot 17.00 uur open voor de bezoekers. De zes atelierhouders, Geke van 't Oever, Petra Keijl, Rita Dokter, Willem en Carla Bultman, Yvon Ekelschot en Marga Simons en de gastkunstenaars: Esther Visser, Elt de Boer, Rose van den Hurk, Anneke van de Molen, Didy Kanis en Edith Kamphuis, tonen hun kunstwerken en geven uitleg. Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen van diverse materialen en diverse stijlen: schilderijen, beelden, viltwerk, keramiek, pasteltekeningen en diverse objecten.
De routebeschrijving is op verschillende plekken beschikbaar, onder meer bij de VVV's, en kan ook worden gedownload: www.rondjekunstnoordveluwe.nl.
Op deze website zijn de namen van de ateliers, de kunstenaars en verdere informatie te vinden. De ateliers zijn te herkennen aan een wit-groen banier met een logo. De toegang is gratis.

Meer berichten