In mei is er veel te zien in de natuur. (Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen)
In mei is er veel te zien in de natuur. (Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen)

Kinderontdekkingstocht op landgoed De Dellen

Samen met een boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen kunnen (klein)kinderen en hun (groot)ouders woensdag 1 mei op stap met een kinderontdekkingstocht op landgoed de Dellen.

REGIO - Het is mei en dan is er buiten van alles te beleven. De vogels bouwen nestjes, de bomen en struiken hebben weer blad. Tijd dus om samen met de boswachter mee de natuur in te gaan, want er valt zoveel te ontdekken. De kinderen gaan zoeken naar vogels en pootafdrukken van herten, reeën en zwijnen. En wie kent de namen van alle bomen? Wie meegaat kent ze straks wel. Na afloop krijgen de kinderen een presentje mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Start: 14.00 uur op de parkeerplaats 'Erf van Daendels' aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Duur: 1,5 à 2 uur. Deelname: 5 euro; 6 t/m 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van hun donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie vooraf: Anja Kwakkel, tel. 06-25488561.
Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. De organisatie wil de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen.

Meer berichten