Boven links: Arjen Koops, Gerrit Ruijter en Gert Kwast. Onder: Rick Kwast en Egbert Kolthorn. (Foto: Juliët Ruijter)
Boven links: Arjen Koops, Gerrit Ruijter en Gert Kwast. Onder: Rick Kwast en Egbert Kolthorn. (Foto: Juliët Ruijter) (Foto: Juliët Ruijter)

Tafeltennisclub Batfighters promoveert naar eerste klasse

ELBURG - Het eerste team van de tafeltennisclub van Elburg De Batfighters heeft dit seizoen een kampioenschap te vieren. Het team is geëindigd op de eerste plaats. Volgend seizoen promoveert het team, bestaande uit Arjen Koops, Gerrit Ruijter Gert kwast, Rick Kwast, Egbert Kolthoorn, naar de eerste klasse.
Dit kampioenschap was een welkome afsluiter en een goed begin voor het volgende seizoen van de club. Niet alleen de promotie, maar ook een jubileum, maakt het aankomende seizoen extra bijzonder. De club bestaat deze zomer namelijk 50 jaar.
Het ledenaantal van de club is, na een aantal jaren van terugloop, weer in stijgende lijn. Volgend seizoen speelt de club met vier teams in de competitie. Ervaren en onervaren leden trainen op dinsdag- en vrijdagavond samen in sportzaal van de Capelle school. Variërend van onervaren tot ervaren, jong tot oud, bij De Batfighters is er voor iedereen een passende tegenstander te vinden. Leren van elkaar, veel gezelligheid en natuurlijk winnen is waar het bij de club om draait.
Als het je leuk lijkt om een keertje te komen kijken of mee te spelen, kom dan op dinsdag of vrijdagavond langs.

Meer berichten