Gera van den Berg geeft in de bibliotheek Elburg tips en adviezen voor een opgeruimd huis en een duurzame levensstijl
Gera van den Berg geeft in de bibliotheek Elburg tips en adviezen voor een opgeruimd huis en een duurzame levensstijl Foto: (eigen foto)

Minimaliseercoach leert toehoorders ‘ontspullen’

31 augustus 2021 om 07:21 Algemeen

ELBURG - Gera van den Berg, schrijfster van het boek ‘Op Orde! - minimaliseren in het gezin’ geeft op donderdag 16 september een lezing in de bibliotheek aan de Clakenweg 146 onder de titel ‘Op Orde’. Zij geeft allerlei tips en adviezen voor een opgeruimd huis en een duurzame levensstijl.

Minimaliseercoach Van den Berg geeft een interactieve presentatie en workshop vol tips en adviezen over ontspullen en een duurzame levensstijl. ‘’Spullen kopen heeft een grote impact op het milieu. Door zuiniger om te gaan met je spullen en minder nieuwe spullen te kopen, kun je een flink verschil maken. In deze tijd van welvaart en consumeren, van kasten vol kleren, speelgoed en hebbedingetjes, ontdekken steeds meer mensen de waarde van het ontspullen. Als je besluit alleen die spullen te houden of aan te schaffen die je ook écht gebruikt of belangrijk vindt, krijg je veel meer ruimte - niet alleen in je huis, maar in je leven.’’
Gera woont met haar man en vijf kinderen in Hierden. Zij heeft ruim 22 jaar gewerkt als leerkracht op een basisschool. Als inspirator en deskundige houdt ze zich nu bezig met minimaliseren en daarvoor ontwikkelde zij de Op Orde!-methode. Meer informatie staat op: minimalisereninhetgezin..

De lezing begint om 19.30 uur. De toegang is 3,50 euro. In verband met de coronamaatregelen is aanmelden gewenst, want er kan maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Aanmelden kan door te klikken op ‘Lezing Op orde’ en ‘Lees meer’ op:

bibliotheeknoordveluwe.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie