VSCO'61 niet verder dan gelijkspel

OOSTERWOLDE - Tegen BlauwGeel'55 uit Ede moest VSCO'61 genoegen nemen met een gelijkspel. Veel kansen waren er niet, maar de beste kansen waren wel voor VSCO'61.
VSCO'61 begon goed aan de wedstrijd. In de tweede minuut kwam Luca Veldhoen over links goed door en moest doelman Michel van Beek de inzet van Veldhoen uit een moeilijke hoek tot corner verwerken. Uit de genomen corner kon de mee opgekomen Rick Sleurink de bal onvoldoende richting met het hoofd geven waardoor de bal voorlangs ging.
In de 10e minuut kreeg Dominique van de Grift tot tweemaal toe de kans om VSCO'61 aan een voorsprong te helpen. Uit een voorzet van Luca Veldhoen raakte hij eerst de bal in vrijstaande positie niet goed en nadat de bal opnieuw werd ingebracht kopte hij de bal net naast het doel. Een minuut later miste Ruben Buijserd de bal op een haar na, na een mooi indraaiende vrije trap van Martijn Pluim.
Hierna nam BlauwGeel'55 het initiatief zonder tot kansen te komen. De enige en grote kans voor BlauwGeel'55 ontstond na 35 minuten spelen. Een voorzet van Beekhuizen werd ingeschoten door Kamal Bendadi, maar doelman Grootenhuis wist redding te brengen. Opnieuw werd de bal voorgegeven en toen raakte Bendadi de buitenkant paal.
VSCO'61 had in de tweede helft meer controle op de wedstrijd zonder tot goed voetbal te komen. Uit een voorzet van Jan van 't Oever passeerde Luca Veldhoen doelman Van Beek met een omhaal, maar de bal belandde op de paal.
De grootste kans kreeg VSCO'61 in de 67e minuut. Luca Veldhoen brak door en kreeg in de zestien een zet in de rug. De toegekende strafschop werd echter te zwak ingeschoten door Ruben Buijserd waardoor doelman Van Beek redding kon brengen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel waarmee beide ploegen weinig opschieten in de strijd op rechtstreekse handhaving.

Meer berichten