Foto:

Twaalf studenten actief op Zorglandgoed Je Maintiendrai

Voor de tweede keer in korte tijd mocht stichting Je Maintiendrai zich verheugen op een aantal vrijwilligers die kwamen helpen met allerhande werkzaamheden.

OOSTERWOLDE - Ditmaal kwam een flinke groep jongeren de organisatie ondersteunen. De jongeren kwamen uit alle hoeken van het land: Dronten, Zeeland, Alkmaar en Groningen. De twaalf studenten hebben samen met voorzitter Jan van Werven, penningmeester Dick van Slochteren en elektricien Wim Kemp hun uiterste best gedaan om onder meer een omheining te plaatsen en elektra aan te leggen. Hierin slaagden zij na een lange middag zwoegen. Een woordvoerder: ''We zijn iedereen erg dankbaar voor hun inzet en willen hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken.''
Zorglandgoed Je Maintiendrai is een zorgboerderij met een christelijke identitei op het 'Landgoed Morren'. Er wordt dagbesteding aangeboden voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH), psychische problematiek en ouderen. De zorgboerderij ligt op een landgoed, in een prachtige, prikkelarme omgeving. Cliënten kunnen hier terecht voor een zinvolle dagbesteding.
Voor meer informatie:

www.jemaintiendrai.net

Meer berichten