Kinderen CBS De Bron brengen ouderen paasgroet

WEZEP - Leerlingen van CBS De Bron hebben donderdagochtend 18 april ouderen in de drie verzorgingscentra van Wezep verrast met een fleurige paasgroet.
Kinderen van de groepen 3 tot en met 8 hebben de ouderen in de Turfhorst, Weidebeek en Veldheem verwend met mooie boeketten. Deze boeketten waren door de ouders van de kinderen samengesteld uit alle bloemen die de kinderen hiervoor mee naar school hadden genomen. Ook de paaskaart die aan de bossen was gehecht was door de kinderen gemaakt.
Een woordvoerder van de school: ''Met deze actie wil De Bron de paasgedachte tot uitdrukking brengen. Met Pasen vieren we de opstanding van de Jezus en mogen we vertrouwen op een nieuw leven na de dood. In het voorjaar zien we de bloemen ook weer groeien; ook een teken van leven. In deze bloemenactie komen het geven om/voor een ander en het nieuwe leven samen. De ouderen waardeerden de paasgroet zeer. Er waren bloemen genoeg, zodat niet alleen alle kamers, maar ook de huiskamers en gangen opgefleurd konden worden. Het is fijn dat de kinderen op deze manier iets kunnen betekenen voor de ouderen in Wezep. De Bron kijkt terug op een geslaagde actie en wenst een ieder fijne Pasen toe.''

Meer berichten