Het nieuwe reclamebord van Botenfabriek op sportpark De Heughte van VSCO'61. (Foto: Dik Leusink)
Het nieuwe reclamebord van Botenfabriek op sportpark De Heughte van VSCO'61. (Foto: Dik Leusink) (Foto: Dik Leusink)

Botenfabriek nieuwe reclamebordsponsor VSCO'61

OOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft een nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen: Botenfabriek uit Elburg. Eigenaren Roland Rozeboom en Marcel Blaauw waren naar sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen. Met veel genoegen werden de borden in ontvangst genomen door sponsorcommissielid Lammert Vlieger, waarna Botenfabriek Elburg een fraai bloemstuk kreeg overhandigd als blijk van bijzondere dank en waardering.
De twee hardwerkende ondernemers en vrienden Roland Rozeboom en Marcel Blaauw waren negen jaar geleden op zoek naar een tweedehands boot. De conclusie was al snel getrokken dat een boot toch wel prijzig is. Dus werd gekeken of er rechtstreeks bij een botenproducent kon worden ingekocht, hetgeen in het buitenland lukte. En zo begon het avontuur van in- en verkoop van boten. Eerst hobbymatig en sinds 2017 ook professioneel. Roland Rozeboom heeft zijn functie als account-manager bij een bekende kantoormeubelenleverancier verlaten en heeft zich vol in de boten-business gestort. Marcel Blaauw is weliswaar beperkt aanwezig vanwege zijn drukke bloemenzaak De Orchidee in Wezep, maar is op de achtergrond nauw betrokken bij deze jonge onderneming.
Een compacte en nieuwe boot vinden tegen een normaal budget is niet makkelijk. Botenfabriek tracht juist in dit segment van trailerbare sloepen, consoleboten en / of visboten scherp en vernieuwend te werk te gaan. Dit tot een lengte van circa vijf meter. Het jonge bedrijf doet dit met o.a. hun eigen merk Amigo Boats, maar ook met een merk als Icon. Tevens leveren zij zeer voordelige boottrailers, buitenboordmotoren en elektrische buitenboordmotoren, oftewel fluistermotoren.

Meer berichten