De tieners gaan ook zelf de handen uit de mouwen steken bij de verbouwing van @Robert's.(Foto: Roel Knol)
De tieners gaan ook zelf de handen uit de mouwen steken bij de verbouwing van @Robert's.(Foto: Roel Knol) (Foto: Roel Knol)

Handen uit de mouwen voor verbouwing @Robert's

Al sinds oktober ligt er een tekening voor de verbouwing van @Robert's, maar nu mogen de tieners beginnen.

NUNSPEET - "We hebben er heel veel zin in, want wij weten al hoe mooi het gaat worden, vertelt tiener Mare. Dankzij sponsoren kan de verbouwing van de ontmoetingsplek voor tieners van 12 t/m 16 jaar worden gerealiseerd.
Coördinator Robert Pruis: "Toen we in 2017 onze recepten verzamelden voor het '@Robert's bakboek' hielden we een aantal acties. Zoals koken en bakken met vluchtelingen, oma's van de tieners en met ondernemers. Dit is ons zo goed bevallen, dat we als wens hadden dit vaker te doen bij @Robert's''. Dat er veel sponsors betrokken zijn, is wel te zien aan alle logo's die hangen op het raam bij @Robert's. Er komt een nieuwe vloer, keuken, meubels en een nieuwe kleur op de muur. "Het is fijn dat we dit op deze manier, samen met alle ondernemers en vrijwilligers, kunnen realiseren om zo voor de tieners weer tot inspiratie te zijn," aldus Pruis.
@Robert's blijft tijdens de verbouwing open. Daarnaast zijn de werkzaamheden te volgen op Facebook. Elke dinsdag en vrijdag worden er verbouwingsblogs geplaatst, die gemaakt zijn in samenwerking met het Nuborgh College Lambert Franckens.

Meer berichten