V.l.n.r. Goos en Ton van Wezep van Blaauw Perioverf en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO'61
V.l.n.r. Goos en Ton van Wezep van Blaauw Perioverf en sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO'61 (Foto: VSCO'61)

Blaauw Perioverf reclamebordsponsor VSCO’61

VSCO’61 heeft een nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen en wel het ambachtelijke schildersbedrijf Blaauw Perioverf uit Elburg. Directeur Goos van Wezep en zoon Ton waren naar het sportpark De Heughte gekomen om de reclamebordenborden met de nieuwe bedrijfsstyling officieel te overhandigen. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger ontving deze support met veel enthousiasme en bedankte de nieuwe reclamebordsponsor namens VSCO’61 heel hartelijk. Als blijk van grote waardering werd Blaauw Perioverf een fraai bloemstuk overhandigd en werd het schildersbedrijf veel zakelijk succes toegewenst.
Blaauw Perioverf Elburg is een schildersbedrijf dat al jaren bekend staat om zijn vakmanschap, creativiteit en service. Het bedrijf is in 2009 ontstaan uit de bundeling van schildersactiviteiten van Perioverf (sinds 1948) en schildersbedrijf Blaauw (sinds 1965).Door de handen in elkaar te slaan staat er momenteel een groeiende onderneming die inmiddels ruim 40 personeelsleden heeft.
Blaauw Perioverf  verricht naast het traditionele schilder- en onderhoudswerk (overheidsgebouwen/gemeentehuizen, monumentale panden, particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, woningstichtingen, horecacomplexen en scholen) ook het specialistische werk onder de noemer: ‘Decoratie en Sfeer’. Tevens kunt u bij de nieuwe sponsor van VSCO’61 terecht voor periodiek en/of preventief onderhoud en timmerwerk, herstel van houtrot, gevelreiniging (brandschade of graffiti), glas (glasschade/glasservice, glas in lood, isolerend en inbraakwerend glas, etc.), betonvloeren en betonreparaties (reparatie en herstel, coaten en conserveren) en het repareren of vernieuwen van dakgoten. Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen spuiterij aan de Industriestraat 5 in Elburg met moderne spuitcabines.

Meer berichten