Hans Steert van Coop Olderbroek bij zijn reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61
Hans Steert van Coop Olderbroek bij zijn reclamebord op sportpark De Heughte van VSCO'61 (Foto: VSCO'61)

Coop Oldebroek reclamebordsponsor VSCO'61

Opnieuw heeft VSCO’61 weer een reclamebordsponsor mogen verwelkomen. Ditmaal is het Supermarkt Coop Oldebroek die de opvallende en fris ogende reclameborden overhandigde aan de club. Bedrijfsleider Hans Steert was naar het zonovergoten sportpark De Heughte gekomen en bood de oranje Coop-borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger aan. Deze bedankte de nieuwe reclamebordsponsor van harte en bood als blijk van waardering namens de club een fraai bloemstuk aan.
Bedrijfsleider Hans Steert, die al 32 jaar in het supermarktvak actief is, is na zijn periodes bij Bingo, Golff en Emté heel enthousiast over de nieuwe supermarktformule. “Coop staat voor dichtbij, lekker en betaalbaar. Coop is van iedereen en voor iedereen. Tenslotte maak je de mooiste acties samen”, aldus teert, die  meldt samen met zijn 50 personeelsleden een vliegende start te hebben gemaakt in de gloednieuwe supermarkt aan de Zuiderzeestraatweg 133 in hartje Oldebroek.
Ook maatschappelijk is de Coop actief en ondersteund onder meer sportverenigingen. VSCO’61 wordt als eerste club gesteund en wel via reclamebordsponsoring.

Meer berichten