Presentatie woningen tijdens inloopavond

HATTEMERBROEK - De Timbergroup gaat verhuizen en er komen woning voor terug.
De huidige locatie van de Timbergroup aan de Rustenburgsweg is te klein geworden voor het bedrijf en daarom gaat de timmerfabriek naar bedrijventerrein Hattemerbroek. De Timbergroup krijgt daar de beschikking over voldoende ruimte om onder meer veranda's, garages, glamping- en tuinhuisjes en mantelzorgwoningen, te maken en te showen.
Samen met de gemeente is invulling gegeven aan de achterblijvende locatie. Op het terrein met de bedrijfsbebouwing komen zes half-vrijstaande woningen. Op het parkeerterrein tegenover de bedrijfsbebouwing komt een vrijstaande woning. Het bouwen van de woningen past niet in het huidige bestemmingsplan en er is een bestemmingsplanwijziging nodig. Het ontwerp-bestemmingsplan dat de woningbouw mogelijk maakt, ligt sinds 20 maart ter visie.
De Timber Group is voor het bouwen van de woningen een samenwerking aangegaan met Bouwbedrijf van den Berg. Het bouwbedrijf heeft voor de locatie ruime levensloop bestendige woningen laten ontwikkelen.
Tijdens de inloopavond op maandag 25 maart van 19.30 tot 21.00 uur bij De Talter wordt informatie gegeven over het bestemmingsplan en worden de woningen gepresenteerd.

Meer berichten