Foto:

Vijfde van VSCO blij met Jumbo

Elburg - VSCO'61 5 is door Jumbo Elburg aangenaam verrast door de overhandiging van special design trainingspakken. Filiaalmanager Henry van Oene en zijn vrouw Bea overhandigden de pakken officieel voor de bekende gele supermarktborden langs het hoofdveld op sportpark De Heughte.

Ondanks stevige maartse buien was het enthousiasme groot, waarna aanvoerder Tjalke Schuurmans namens het vijfde elftal Jumbo hartelijk dank zegde en als blijk van grote waardering een mooi boeket bloemen en een stormparaplu van VSCO'61 overhandigde. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht dank uit voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste Jumbo veel succes toe.

Ook op de Noord-Veluwe is Jumbo een populaire supermarkt. Net buiten de mooie stadskern van Elburg bevindt zich Jumbo Elburg. Er werken ruim tachtig personen bij deze supermarkt. Mede door het vertrouwde gezicht van VSCO'er Johan Reurink bij Jumbo Elburg is de supermarkt ook nadrukkelijk in beeld bij VSCO'61. Jumbo Elburg was al enige tijd reclamebordsponsor en is sinds september 2018 ook sporttassensponsor van VSCO'61 5.

Meer berichten