Foto:

Warm welkom zorgmedewerkers Het Baken

Elburg - In de Week van Zorg en Welzijn hebben zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren geopend om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Zorgverlening Het Baken heeft deze week aangegrepen om haar waardering voor de zorgmedewerker uit te spreken en te laten voelen hoe belangrijk het is dat zij er zijn.

''Want ook Het Baken is net als al haar collega zorginstellingen hard op zoek naar meer handen aan het bed'', zo laat men weten. ''Tegelijkertijd is belangrijk dat de medewerkers, die al in de zorg werkzaam zijn, zich welkom weten, en ervaren hoe belangrijk zij zijn.'' Met een Warm Welkom-actie wil Het Baken dat benadrukken.

Gedurende de hele week heeft een kleine foodtruck elke dag een andere locatie van Het Baken bezocht. ''Met een warm, persoonlijk welkom en de boodschap dat we blij zijn dat onze collega's er zijn: vandaag, maar ook morgen, en overmorgen. Met een heerlijke kop koffie of chocolademelk en een warme, verse stroopwafel maken we zo even tijd en aandacht voor elkaar'', vertelt Silvia Timmer van Het Baken.

Meer berichten