Harrietta en Rina kijken er naar uit om bezoekers te mogen helpen met een paar fijne schoenen.
Harrietta en Rina kijken er naar uit om bezoekers te mogen helpen met een paar fijne schoenen. (Foto: Wentzel)

Feest bij Wentzel Schoenen en Podologie: 50-jarig bestaan gevierd

ELBURG - Het is deze week 50 jaar geleden dat Wentzel Schoenen in Elburg zijn deuren opende aan de Beekstraat in Elburg.

Nu 50 jaar later is het bedrijf gevestigd aan de Vrijheidsstraat in Elburg en is uitgegroeid tot een volwaardig voetencentrum waarbij het hoofddoel is om iedereen lekker te laten lopen.

Een volwaardige schoenenwinkel met een moderne podologiepraktijk en eigen productiefaciliteit maakt Wentzel Schoenen en Podologie tot een begrip in de wijde regio.

Ruim 12.000 patiënten hebben hun weg gevonden de afgelopen jaren naar Wentzel.

"Deze week willen we al onze klanten extra in het zonnetje zetten", aldus eigenaar Jeroen Wentzel. "We hebben de hele week leuke acties waarbij iedere klant een leuke attentie krijgt, want wie jarig is moet trakteren!"

Door middel van een leuke verloting variëren de attenties van comfortabele sokken tot en met interessante kortingsbonnen. Of van een fles wijn tot een luxe rugzak.

De volledige nieuwe zomercollectie is binnen en van iedere klant wordt met behulp van de 3D-voetenscanner de perfecte voetmaat gemeten. Zo kan het beste advies gegeven worden voor de best passende schoen.

Aanstaande zaterdag is er een 'Lekker Lopen Dag' bij Wentzel. Registerpodoloog Jeroen Wentzel is de hele dag aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden met betrekking tot voet- en/of houdingsklachten. Daarom is de winkel op deze zaterdag extra lang geopend. Tot 16.00 uur kunnen mensen hier terecht.

Harrietta en Rina kijken er naar uit om bezoekers te mogen helpen met een paar fijne schoenen en zijn benieuwd met welk cadeau zij de winkel verlaten.

Kijk voor meer informatie op de website van Wentzel Praktijkcentrum wentzelpraktijkcentrum.nl

Meer berichten