(Foto: Wilfred Boon)
(Foto: Wilfred Boon)

DSV en Elspeet houden elkaar in evenwicht: 2 – 2

ELSPEET - Op een winderig sportpark in Elspeet hebben DSV en Elspeet zaterdag een vriendschappelijk pot voetbal met 2 – 2 afgesloten. Aan Doornspijkse zijde maakte het spelbeeld een rommelige indruk, mede door de vele gewijzigde opstellingen omdat alle aanwezige spelers speeltijd kregen van trainer Etie Jansen.
De ruststand was door een treffer van Martijn Lieferink 0 – 1, maar na de rust kwam Elspeet via een aanval over rechts langszij door een doelpunt van Goud. Vrijwel meteen daarna kwam DSV wederom op voorsprong door een goal van Jeffrey Schreurs. Deze voorsprong wisten de oranjehemden niet heel lang vast te houden, want Van Leeuwen zorgde opnieuw voor een gelijke stand. Daarin kwam uiteindelijk geen verandering meer, zodat 2 – 2 de eindstand werd.
Komende zaterdag speelt DSV een belangrijke thuiswedstrijd tegen s.v. Zalk. Om de volgende stap naar de veilige middenmoot te maken moet deze wedstrijd gewonnen worden. Waarschijnlijk kan Etie Jansen dan ook weer een beroep doen op Gerrit Hoekert. Hij maakte na een lange afwezigheid wegens een zware blessure tegen Elspeet zijn rentree in de basis en bracht meer snelheid in de ploeg. Op sportpark De Haere begint de wedstrijd tegen s.v. Zalk onder leiding van scheidsrechter E. J. Huisman om 14.30 uur.

Meer berichten