Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I. (eigen foto)
Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I. (eigen foto)

Tolhekkers vieren carnaval met thema 'Lose your mind'!

De Tolhekkers zien uit naar het komende carnaval. Onder leiding van Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I met hun adjudanten Ellen en Guido vieren de carnavalisten vier dagen feest met als thema 'Lose your mind'.

WEZEP - Voor C.V. De Tolhekkers start het programma op woensdagavond 27 februari met het plaatsen van het bord bij het Prinsenpaar. Zaterdag 2 maart gaat om 20.00 uur het carnaval echt van start bij De Tolhekkers in de eigen residentie, dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek. 's Zondags staat om 10.30 uur de carnavalsmis op het programma in de RK-kerk nabij in Hattem. Om 14.00 uur begint het kindercarnaval (zaal open 13.30 uur) met als thema: 'Stuiterballenbal'. Deze middag treden Jeugdprinsessen Frederike en Kim af en kiezen Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I nieuwe jeugdhoogheden. De zondagavond (20.00 uur) is in handen van de themacommissie met als thema: 'Er was eens…!'
Maandagmiddag brengen Prins Jeffrey I en Prinses Kimberley I met hun gevolg eerst een bezoek aan de Katholieke Brede Basisschool de Uilenhorst (aanvang 12.00 uur). Waarna om 15.30 uur er in de residentie een 'trouwerij' plaats vindt. 's Avonds is er vanaf acht uur het boerenbal. De dinsdagavond is er een pyamabal met haringhappen (aanvang 20.00 uur).
Woensdagavond sluiten de Tolhekkers echt af met het ophalen van het askruisje tijdens de Aswoensdag viering in de RK kerk nabij de IJsselburg.
Meer informatie:

www.Tolhekkers.nl

Meer berichten