Foto:

Werkbezoek SGP aan Elburg

ELBURG - Een SGP-Eerste Kamerlid, de Gelderse SGP-Statenfractie, SGP-raadsleden uit Elburg en de SGP-wethouders uit Elburg en Oldebroek hebben Machine Fabriek Elburg bezocht.
Zij werden ontvangen door directeur H. Ponsteen en de voorzitter van de Industriekring Elburg. De SGP' ers waren onder de indruk van het mooie bedrijf dat haar 25-jarig bestaan viert. Ruim 140 werknemers zijn dag en nacht in de weer om de vele afnemers in binnen- en buitenland te voorzien van gietstukken.
Daarnaast werden tijdens het bezoek twee onderwerpen besproken:
1) De problematiek rond de ontsluiting van het industrieterrein neemt steeds grotere vormen aan. Hiervoor moet een oplossing komen. De Gelderse SGP-Statenfractie heeft beloofd om hiervoor het voortouw te nemen en dit binnenkort in Provinciale Staten van Gelderland aan de orde te stellen.
2) Verder werd het gebrek aan voldoende huisvesting van werknemers besproken. Dit werd als een behoorlijk probleem ervaren. SGP-wethouder Arjan Klein van Elburg zal dit hoog de gemeentelijke agenda zetten om zo mogelijk op korte termijn met een oplossing te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden