Zwangerschapsdocenten Radka van Vuuren en Erna Kost.
Zwangerschapsdocenten Radka van Vuuren en Erna Kost. (Foto: Rob van Vuuren)

Samen Bevallen Elburg bestaat 10 jaar

Zwanger! Ieder jaar genieten vele ouders van dit blijde nieuws. Bij de voorbereiding op de komst van een baby hoort ook een goede voorbereiding op de bevalling. De cursus Samen Bevallen is een van de mogelijkheden daarvoor. Het unieke aan deze cursus is dat de partners zich alle avonden samen voorbereiden.

Elburg - Waar bij de meeste cursussen de partner slechts één avond bijwoont, worden beide aanstaande ouders bij Samen Bevallen alle avonden voorbereid op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd; leren ze technieken die de geboorte vergemakkelijken en krijgen ze vele handige tips waarmee ze samen deze bijzondere gebeurtenis prettiger en rustiger kunnen beleven.

Al tien jaar kunnen de aanstaande ouders deze cursus ook in Elburg volgen. Wat destijds begonnen is met één cursusmogelijkheid is uitgegroeid tot een breed aanbod aan cursussen. Bovendien is het mogelijk om in overleg eventueel een aangepaste cursus op maat te volgen. Om het 10-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij te laten gaan, krijgen stellen die zich aanmelden in januari een leuke attentie! Verder zal er het hele jaar aandacht besteed worden aan dit heugelijke feit!

samenbevallen.nl

Meer berichten