Foto:

Westerhuis verlengt bij OWIOS

Oldebroek - Wilfred Westerhuis (42) heeft zijn contract als hoofdtrainer bij OWIOS met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2019-2020. De oefenmeester uit Elburg is bezig aan zijn eerste seizoen binnen de v.v. OWIOS. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en gaan graag een jaar met elkaar verder. Ook assistent-trainer William van den Hul zal komend seizoen wederom functioneren als assistent-trainer.

Voordat Westerhuis aan de slag ging bij OWIOS was hij vier jaar hoofdtrainer bij VSCO '61 en Be Quick '28.

Wilfred Westerhuis: "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij OWIOS. Het is een stabiele club met veel onderlinge betrokkenheid. OWIOS heeft zeer goede faciliteiten om als trainer te werken. In de huidige groep zit nog voldoende rek om de speelwijze verder te verbeteren en dat wil ik er graag uithalen. Daarnaast stromen er enkele talenten door die bij de selectie komen. Dat biedt perspectief voor de toekomst. "

"Met Wilfred Westerhuis heeft OWIOS een jonge en ambitieuze trainer in huis, die past binnen de cultuur van OWIOS. Hij geeft goede trainingen en langzaam zien we een herkenbaar OWIOS. De gehele technische staf wordt betrokken en daarnaast heeft Westerhuis niet alleen oog voor het 1e elftal, maar is ook betrokken bij andere elftallen. We hebben daarom veel vertrouwen in een verdere samenwerking", aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.

Meer berichten