Het team van ECM Dialoog was bijzonder verheugd met het ontvangen van de FD Gazellen.
Het team van ECM Dialoog was bijzonder verheugd met het ontvangen van de FD Gazellen. (Foto: )

ECM Dialoog ontvangt FD Gazellen 2018

ECM dialoog is geselecteerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland van dit jaar. Daarmee behoort het organisatieadviesbureau uit Elburg tot de FD Gazellen 2018.

Elburg - Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs volgens het FD een meer gebalanceerde basis.

Twee nieuwe concepten

ECM dialoog heeft de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt. Eppie Klein, oprichter van ECM dialoog: "Dankzij twee nieuwe concepten die wij met onze mensen hebben ontwikkeld, is onze organisatie flink gegroeid." In het onderwijs is ECM dialoog in 2016 gestart met de vervangingspool voor primair onderwijs. Inmiddels wordt door ruim 35 christelijk-reformatorische scholen deelgenomen binnen de vervangingspool.

Het tweede nieuwe concept is gericht op het midden- en kleinbedrijf: HRM-as-a-Service. Voor een vast bedrag per medewerker per maand, wordt de hele personeelszorg uit handen genomen. Het gaat daarbij van arbeidsovereenkomst tot functioneringsgesprek. Speciaal voor ondernemingen die de personeelszorg professioneel willen invullen. Juist voor organisaties die spreekwoordelijk gezegd, te groot zijn voor het servet, en te klein voor het tafellaken.

De komende jaren verwacht ECM dialoog haar groei door te zetten. Marien Klein: "Hoewel het flink investeren blijft in tijd, energie en geld, geeft de groei voldoening. Daarmee borgen wij onze continuïteit en het bestaansrecht. Het blijven mooie uitdagingen, zeker met het oog op de huidige arbeidsmarkt."

Inspiratieproeverij

Uiteraard zijn de mensen van ECM dialoog trots op deze bekroning op ons werk: "De ontvangst van de FD Gazellen willen wij graag met onze relaties vieren met een inspiratieproeverij. Een proeverij van groei en bloei, met interessante sprekers onder het genot van heerlijk eten en drinken. Daarover later meer."

Meer berichten