Foto:

Samen aan de slag op de Natuurwerkdag op Wezepse heide

Natuur- en Milieuvereniging Groentje organiseert samen met waterbedrijf Vitens weer de jaarlijkse Natuurwerkdag op de Wezepse Heide. Dit is één van de honderden werklocaties in het land op 3 november. Iedereen kan meedoen aan deze opknapbeurt voor het landschap!

De Wezepse heide is een heide- en bosgebied. Het is waterwingebied en eigendom van waterbedrijf Vitens. In het gebied grazen Schotse Hooglanders. De bedoeling is de heide te ontdoen van opkomende vliegdennen. Zo houden we de heide in stand en wordt het geen dennenbos. Dit is handwerk! Kinderen zijn ook welkom met hun ouders of begeleiders. Zij kunnen net als de volwassenen boompjes uittrekken of afknippen.

Kom ook zwerven over de heide. Er is werk voor 70 personen! We zijn actief van 9:15 tot 15:00 uur. Zorg zelf voor passende werkkleding en stevige schoenen. En hou rekening met de weersvoorspelling. Wij zorgen voor gereedschap, werkhandschoenen, koffie, thee en lunch met soep en broodjes. Voor meer informatie en aanmelden: zoek de locatie op de kaart op www.natuurwerkdag.nl (Aanmelden is verplicht)

Meer berichten