Foto: Wilfred Boon

DSV drukt niet door tegen Zalk: 2 – 1 nederlaag.

Ondanks het mooie herfstweer waren de druiven wederom zuur voor DSV: in de 94e minuut viel de
de 2 – 1 voor Zalk en even daarna was het einde verhaal. Hoewel doelman Van de Hoek niet geheel vrijuit ging bij deze tegentreffer voert het veel te ver om hem de nederlaag in de schoenen te schuiven, DSV heeft nog steeds slechts 1 punt uit 4 wedstrijden.

DSV kan namelijk onmogelijk terugkijken op een goede wedstrijd. Vooral in de eerste 45 minuten lukte er vrijwel niets en ook de inzet liet te wensen over. Het was van twee kanten erg tam en zeker aan s.v. Zalk zijde ook in een bedroevend laag tempo. DSV stelde ook teleur zodat het voor de objectieve toeschouwer niet om aan te kijken was.

Na balverlies op het middenveld van DSV volgde een prima pass op de Zalker linksbuiten, die sprintte een DSV-verdediger eruit en gaf op maat voor: 1 – 0 . Het spelpeil veranderde hierdoor niet, dat lukte DSV pas na een minuut of 60. Toen werd er met meer overtuiging en inzet gespeeld en de 1 – 1 van Arnoud Zwep in de 72e minuut was verdiend. Tussen de 75e en 90Eminuut had DSV de wedstrijd moeten beslissen, kregen ook wel kansjes daarvoor, maar die werden niet verzilverd met als gevolg de zeer late tegentreffer in de 94e minuut. Voordat die mokerslag verwerkt was, floot de scheidsrechter voor de laatste maal deze middag en dropen de DSV-ers zeer teleurgesteld af.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen VSW, aanvang 14.30 uur.

Meer berichten