De Zeuven Heuvels gaat de paal op voor 5 goede doelen.

Op vrijdag 22 juni om 16.00 uur gaan de mensen van Gasterij de Zeuven Heuvels 24 uur paalzitten voor 5 goede doelen uit Wezep.

Om 16.00 uur zal het startsein gegeven worden door niemand minder dan Clown Ziezo. Hij zal de paalzitactie vrolijk openen. De paalzitters blijven zitten tot zaterdag 23 juni 16.00 uur.

Voor de volgende 5 goede doelen gaan zij al deze uren zitten: Homeride Hoeve Hazen, Join4Energy, Stichting Steun 22Q11, Clown Stichting Ziezo, Mappa Mondo.

Om voor al deze 5 belangrijke goede doelen geld op te halen, nodigt Gasterij de Zeuven Heuvels u uit om op vrijdagavond 22 juni bij ons te komen eten. De koks verzorgen een heerlijke maaltijd waarvan de opbrengst naar de goede doelen gaat. Voor 12.50 euro kunt u gezellig aanschuiven op het terras van Gasterij de Zeuven Heuvels. Van 18.00 uur tot 21.00 uur staat de tafel voor u gedekt..

Op zaterdag 23 juni nodigen we u uit om bij ons te komen ontbijten. Van 8.00 uur – 10.00 uur staat er een smaakvol ontbijtbuffet op u te wachten bij Gasterij De Zeuven Heuvels. Zo kunt u voor 10.00 euro deze morgen heerlijk ontbijten en steunt u ook nog eens de goede doelen.

U moet zich wel aanmelden voor het diner en/of voor het ontbijt. Dit kan op het volgende e-mailadres: paalzitactie@gmail.com Wees er snel bij want vol is vol! Zodra u zich heeft aangemeld, krijgt u van ons een berichtje met hierin de nodige informatie.

Naast het heerlijke eten wat wij voor u gaan klaarmaken, kunt u natuurlijk ook langskomen om de paalzitters aan te moedigen, te genieten van Clown Ziezo, meedoen met allerlei leuke spellen.

Omdat de nachtelijke uurtjes best zwaar zullen worden voor de paalzitters vragen wij u om 3.00 uur langs te komen in uw pyjama. Gasterij de Zeuven Heuvels looft een prijs uit voor diegene die de allermooiste pyjama aan heeft. Uiteraard staat er warme chocolademelk klaar.

Zaterdag 23 juni om 16.00 uur zullen we met een feestelijk tintje en onder luid applaus alle paalzitters bedanken en de laatste 5 van de palen afhalen.

Wij hopen u allen te zien bij de Goede doelen estafette van Gasterij de Zeuven Heuvels - Stationsweg 110, 8091 AG Wezep. Kunt u niet aanwezig zijn maar toch willen bijdragen dan kan dat door een bedrag over te maken op NL07RABO0113345011 t.n.v. De Zeuven Heuvels ovv paalzitten.

Meer berichten