KV Elburg pakt de winst tegen DTG

KV Elburg speelde afgelopen zaterdag de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen DTG uit Wyckel. Elburg won na een goede wedstrijd met 21-28 en steeg een plaatsje op de ranglijst.

Overigens is degradatie niet meer te voorkomen maar Elburg heeft de laatste plaats overgedaan aan Rood-Wit uit Wezep. Beide teams zullen overigens degraderen naar de 3e klas.

Voor Elburg is het jammer dat het dit veldseizoen in een aantal wedstrijden net niet was. Zo zijn er onnodig punten verspeeld. In het nieuwe seizoen zijn er weer nieuwe kansen om het verloren gegane terrein te heroveren.

Tegen DTG speelde Elburg een goede wedstrijd. De team deden niet veel voor elkaar onder en stonden beurtelings op een kleine voorsprong. Met nog een kwartier was het 18-17 in het voordeel van DTG. Daarna was het Elburg die weer aan de leiding kwam en die niet meer uit handen gaf. De voorsprong kon in de slotfase worden uitgebouwd zodat Elburg verdiend de winst pakte met de eindstand 21-28 op het scorebord.

Op zaterdag 2 juni worden de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Dan wordt ook het seizoen afgesloten want op maandag 4 juni wordt begonnen met de renovatie en uitbreiding van het kunstgrasveld op het Burg. Bode sportpark.

Meer berichten