Best of Six-toernooi 2017 Zwolle
Best of Six-toernooi 2017 Zwolle (Foto: W.H.R. Sjoer)

Groots schermtoernooi op 't Harde

Schermen op 't Harde

Schermvereniging Valiant (’t Harde/Zwolle) houdt 26 mei in Sporthal MFC Aperloo het Best of Six-schermtoernooi en het Open Gelders-Overijsselse Degenkampioenschap 2018 voor cadetten, junioren en volwassenen.

Best of Six:                                                                         De Best of Six is een reeks schermtoernooien voor beginnende en ook al gevorderde schermers (van 8 tot 20 jaar), welke jaarlijks 6x wordt georganiseerd door zes noordelijke schermverenigingen: Schermkring Friesland uit Leeuwarden, in samenwerking met Scherm Centrum Noord en Schermzaal Toth uit Aldtsjerk; Schermvereniging Heerenleed uit Groningen; Schermvereniging Desperado uit Assen; Schermvereniging Ter Apel (SVTA); Bras de Fer uit Meppel en Schermvereniging Valiant uit Zwolle/’t Harde.

Het is een open invitatietoernooi waaraan ook andere schermverenigingen uit Gelderland en Overijssel kunnen deelnemen.

Datum: zaterdag 26 mei 2018 (van 09:00 – 13:00 uur). Locatie: MFC Aperloo, Stadsweg 27, 8084 PH op ’t Harde.

Open Gelders-Overijsselse Degenkampioenschap 2018: Het Open Gelders-Overijsselse Degenkampioenschap 2018 is opengesteld voor alle degen-schermers van 14 jaar en ouder en afkomstig uit de volgende provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Naar verwachting komt er ook een afvaardiging van SV Vorwärts uit Nordhorn.

Datum: zaterdag 26 mei 2018 (van 12:30 – 16:00 uur). Locatie: MFC Aperloo, Stadsweg 27, 8084 PH op ’t Harde.

Het schermtoernooi geeft een mooi beeld van de schermsport, welke geschikt is voor jong en oud en met name voor diegenen die niet zozeer in teamverband uit de voeten kunnen, maar wel graag een (vecht)sport willen beoefenen.

De toegang is gratis!

Meer berichten