Promotiedoek Sponsorvoetbaltoernooi VSCO'61
Promotiedoek Sponsorvoetbaltoernooi VSCO'61 (Foto: Dik Leusink)

Sponsorvoetbaltoernooi VSCO'61 staat weer in de steigers

De dertiende editie van het sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61 vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 juni 2018. De opzet van het toernooi op sportpark De Heughte is volgens hetzelfde succesvolle concept. Er zal een zeven-tegen-zeven voetbaltoernooi worden georganiseerd over een half voetbalveld.

't Harde - Elke sponsor kan met maximaal twee teams inschrijven, waarbij het tweede team in eerste instantie op de reservelijst geplaatst wordt en zal worden toegelaten als het maximaal aantal deelnemende teams nog niet is bereikt. Uiteraard is iedereen van harte welkom zijn of haar team aan te komen moedigen op deze altijd gezellige dag, waarop er ook activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd.

Een team bestaat uit zes veldspe(e)l(st)ers en een doelverdedig(st)er. Aangezien de mogelijkheid bestaat doorlopend te wisselen, kan het team worden aangevuld met één of meerdere reservespe(e)l(st)ers. Indien een sponsor niet in de gelegenheid is een team samen te stellen uit collega’s, dan kan het team geheel naar eigen inzicht aangevuld worden met familieleden, buren, (sport)vrienden, etc. Ondanks dat draagt het team de naam van de sponsor. Ieder sponsorteam is tevens verantwoordelijk voor zijn eigen voetbaluitrusting. De winnaar van het sponsorvoetbaltoernooi ontvangt naast een blijvende herinnering tevens de prachtige wisseltrofee voor een jaar in zijn bezit.

Wegens de gelimiteerde beschikbare ruimte (speelvelden en kleedaccommodaties) komen er maximaal 36 sponsorteams voor deelname in aanmerking. De volgorde van inschrijving is hierbij bepalend. Per deelnemend team wordt een inschrijfgeld van € 35,- (incl. BTW) verlangd. Hiervoor ontvangen de deelnemers gedurende het toernooi o.a. een natje en een droogje. Bovendien worden de kosten van de organisatie hieruit gefinancierd.

Naast het sportieve treffen zullen er speciaal voor de kinderen omlijstende activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is het terras uiteraard geopend. Aansluitend aan het voetbaltoernooi is er opnieuw volop gelegenheid om uit te rusten van de inspanningen en onder de klanken van gezellige ‘live muziek’ met collega’s, relaties en/of vrienden volop bij en na te praten. Gezellig dus ook voor supporters, familie en vrienden het team van voorkeur te komen aanmoedigen en deze dag mee te beleven. Het consumptieverbruik gedurende het sponsorvoetbaltoernooi is tegen de geldende tarieven en komt voor eigen rekening. Klokslag 10 uur ’s avonds komt er een einde aan de festiviteiten.

Sponsors die wensen deel te nemen kunnen hun belangstelling via de link http://www.vsco.nl/toernooien/aanmelden kenbaar maken. Voor aanvullende informatie en/of vragen omtrent het sponsorvoetbaltoernooi kan telefonisch contact opgenomen worden met Christiaan Mulder op 06 - 187 32 649.

Meer berichten