Zomeravondconcert Christelijk Mannenkoor

Het Chr. Mannenkoor uit ’t Harde e.o. geeft op zaterdag 26 mei weer zijn zomeravondconcert in de Hervormde Dorpskerk, ‘Elim’, op ’t Harde. Dit concert, dat enige jaren geleden gegeven werd als een voorjaarsconcert, kreeg altijd veel waardering van de donateurs en het vaste publiek, ook omdat er rond deze tijd weinig of geen concerten worden gegeven.

't Harde - Met name het ontspannende karakter dat bij deze concerten sterk naar voren komt, sprak het publiek aan. Zowel vanwege het plezierige en ontspannende optreden van de dirigenten, als ook de prachtige geestelijke liederen die worden gezongen, dragen bij aan een mooie concertavond.

Viva Vox

Zeker nu het Chr. Gemengd Koor, ‘Viva Vox’ uit Elspeet samen met de musici, Johan van der Graaf op de piano, en Henriëtte Barten met de dwarsfluit , deze avond ook acte de présance geven, mogen de bezoekers weer rekenen op een boeiend concert.

Samenzang

De samenzang die zal worden begeleid door de koordirigenten Marcel van de Ketterij en Henk van der Maten, is op zichzelf al een goede reden om het concert te bezoeken.

De aanvang van het concert is 19:30 uur (19:00 uur kerk open) De toegang is vrij; wel is er een deurcollecte om de onkosten te bestrijden.

Meer berichten