Foto: Goed Bezig Oldebroek

De Schaapskooi sportiefste school gemeente Oldebroek

Tijdens de Koningsspelen sportdag in de gemeente Oldebroek op vrijdag 20 april bleek basisschool de Schaapskooi uit Wezep de sportiefste. Op donderdag 26 april werd de school verrast met een bezoek van Goed Bezig Oldebroek en ontving de wisseltrofee, een clinic van een Gelders toptalent en een splinternieuw bordspel.

Bij de sportdag deden groep vier tot en met zes mee aan een sportcarrousel en groep zeven en acht aan een slagbaltoernooi. “Alle teams werden elke ronde door spelleiders en scheidsrechters beoordeeld op inzet tijdens de clinics en wedstrijden, de omgang met elkaar, schoon houden van de locaties en gezonde voeding tijdens de dag. Daarnaast kregen ze ook een cijfer voor hun hulp bij de organisatie van de spelen. De Schaapskooi blonk hier in uit!” aldus Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek.

Op korte afstand volgden de Looschool, Uilenhorst en Timotheüsschool als respectievelijk tweede, derde en vierde. De Schaapskooi mag zich een jaar lang sportiefste school van de gemeente Oldebroek noemen.

Meer berichten