Puzzelen in de auto

Automobielclub "de Ellerijders" organiseert vrijdag 27 april weer haar overbekende Oranjerit. Dit is een gezellige autopuzzelrit van ca. 33 km voor het hele gezin. Aan de hand van een duidelijk routeboek moeten eenvoudige opdrachten worden uitgevoerd.
Voor de jeugd (tot ongeveer 12 jaar) is er een kleurplatenwedstrijd, waaraan mooie prijzen zijn verbonden. Ook wordt er tijdens de rit een gratis bingo gespeeld. Al met al een paar uurtjes pure gezelligheid voor jong en oud. Tijdens de rit ontvangen de deelnemers, zoals gewoonlijk, weer een versnapering, waarbij de kinderen natuurlijk niet vergeten worden.
De start is vanuit het MFC Kulturhus 't Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Van 13.00 tot 14.30 uur kan men inschrijven. Uiterlijk om 17.15 dienen de deelnemers de controlekaart bij de finish in 't Huiken in te leveren.
Helaas kunnen er dit jaar maar maximaal 100 auto's meerijden. Het inschrijfgeld voor deze middag bedraagt slechts EUR 10,= per personenauto, ongeacht het aantal personen. Meer informatie over deze rit kunt u lezen op de website
www.ellerijders.nl

Meer berichten