Foto: Matthe Vos

Leven in het Licht

Het uur is weer verzet en de dagen worden langzaam weer langer. De donkere periode van het jaar laten we weer achter ons en we leven weer toe naar het licht. En zoals de natuur weer ontwaakt uit haar winterslaap en de donkere tijd achter zich laat, mogen wij na het vieren van Pasen ook zelf weer leven vanuit het licht en de hoop welke de opstanding van Jezus ons geeft.

Tijdens de kampvuuravond van donderdag 12 april hopen we elkaar in dat Licht weer te ontmoeten. We zien er naar uit om samen met jullie Gods naam weer groot te maken in aanbidding en lofprijzing. Daarnaast heeft John Schuijn een inspirerende boodschap voorbereidt welke hij graag met ons wil delen.

De aanbidding en het verhaal van John zijn natuurlijk al meer dan genoeg redenen om te zorgen dat ook jij er weer bij bent deze avond. Als je dat echter nog niet voldoende vindt, dan weten we zeker dat de vaste onderdelen van een KVA je alsnog over de streep zullen strekken: ontmoetingen, gesprekken van man tot man, een laaiend kampvuur en uiteraard een lekkere vette hap.

We zien je dus graag donderdag 12 april vanaf 19.45 uur aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde). Wees van harte welkom!

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Meer berichten