OWIOS thuis tegen Veensche Boys

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Veensche Boys. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.M. Scheggetman.

Kampioenskandidaat Veensche Boys komt op bezoek op sportpark Bovenmolen. De heenwedstrijd in Nijkerkerveen eindigde in een nederlaag voor OWIOS. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0. Veensche Boys liet zien een fysiek sterke en voetballende ploeg te zijn.

Veensche Boys staat op de 2e plek met vier punten achterstand op Scherpenzeel. Lange tijd stond Veensche Boys bovenaan, maar enkele weken geleden verloor het in een rechtstreeks duel in blessuretijd van Scherpenzeel. Vorige week liet Veensche Boys zich verrassen door gelijk te spelen tegen VVOP. Na een 2-0 voorsprong en goed voetbal, vocht VVOP zich terug in de wedstrijd kwam uiteindelijk nog langszij. Met nog 7 wedstrijden te gaan, zag Veensche Boys de achterstand op Scherpenzeel oplopen naar 4 punten.

OWIOS staat op een 8e plaats met 24 punten uit 19 wedstrijden. Na twee geleden thuis van FC Horst gewonnen te hebben, speelde OWIOS vorige week onder grote publieke belangstelling de gemeentelijke derby tegen VSCO. Het vuurwerk was vooraf van de supporters, maar in de wedstrijd heersten de beide verdedigingen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-0 en beide teams konden een punt bijschrijven.

Veensche Boys zal, al is de kans na vorige week een stuk kleiner, druk willen houden op Scherpenzeel en zal met een overwinning van het veld willen stappen. OWIOS zal revanche willen nemen voor de nederlaag in Nijkerkerveen en voor de overwinning willen gaan om afstand te nemen van de onderste regionen. Met collectieve inzet en het thuispubliek als 12e man moeten er mogelijkheden liggen voor OWIOS.

Meer berichten