In actie voor het goede doel.
In actie voor het goede doel. NWVfoto

Extra inschrijfactie Toer de Dellen bij VV OWIOS in Oldebroek

18 april 2024 om 12:01 Algemeen

Binnenkort vindt de jaarlijkse sponsortocht Toer de Dellen voor WensAmbulance Gelderland/Veluwse WensAmbulance plaats. Op zaterdag 20 april is er een extra inschrijfactie.

Toer de Dellen wordt op zaterdag 22 juni gehouden. De organisatie hoopt dat net als vorig jaar weer honderden deelnemers aan de start zullen verschijnen om de 30 km lange tocht af te leggen. Inzet van de prestatietoer is om fietsend (ook e-bike), wandelend, steppend, skeelerend, handbikend, skateboardend of met een rolstoel de route af te leggen en zo geld in te zamelen voor het goede doel. 

Toer de Dellen wordt gesteund door vele bedrijven en instellingen uit de wijde omgeving. Zij dragen allemaal het goede doel, Stichting WensAmbulance Gelderland/ Veluwse Wensambulance, een warm hart toe.  Hoofdsponsor is wederom HulstFlier.
Hoe meer mensen er mee doen, hoe hoger de opbrengst straks is voor het goede doel. Daarom is er een extra inschrijfactie op zaterdag 20 april.
Toer de Dellen is dan aanwezig op het terrein en in de kantine van VV OWIOS in Oldebroek. Van 11.00 tot 15.00 kunnen aanwezigen zich inschrijven voor de sportieve tocht op 22 juni. Een wensambulance zal ook ter plaatse zijn. Bezoekers mogen even binnen kijken en krijgen de mogelijkheid om aan vrijwilligers vragen te stellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie