Foto: Matthe Vos

Talk to me!

Wij mannen zijn vaak niet van die praters. En al helemaal niet over onze gevoelens, onze problemen en onze verlangens. Die houden we graag voor ons zelf en delen we vaak niet gemakkelijk. En dat terwijl het Gods verlangen is om van hart tot hart met ons te spreken. Om écht contact met elkaar te hebben. Daar willen we de komende KVA van donderdag 8 februari dan ook bij stil staan.

Het belooft lekker koud te worden de komende week, dus wat is er dan heerlijker om je samen met andere mannen te warmen bij een vuurtje. De officiële video van ons eigen KVA lied is klaar en zullen we deze avond dan ook met jullie gaan delen. Daarbij kan het zingen van dit prachtige lied natuurlijk niet ontbreken. De kreten ‘oeh ahh’ zullen ongetwijfeld weer niet van de lucht zijn! We zien er echt naar uit samen met jullie Gods naam door middel van aanbidding groot te gaan maken.

KVA medewerker Adrie van Hoorn zal spreken en ons gaan inspireren vanuit Gods woord. Benieuwd wat God deze avond specifiek tot jou te zeggen zal hebben? Zijn boodschap voor jou ligt klaar, je hoeft alleen nog maar te komen om hem op te halen.

Als warme versnapering zullen er deze keer geen hamburgers zijn maar hebben we iets anders lekkers voor jullie in petto. Daarnaast hebben we ook nog een verrassing op het gebied van publiciteit welke we graag met jullie willen delen. Kortom, genoeg redenen om er bij te zijn donderdagavond! Daarnaast kun je natuurlijk weer andere mannen ontmoeten, gezellig met elkaar bijpraten en je opwarmen bij een knapperend vuurtje.

Zorg dus dat jij er donderdag bij bent! Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, ’t Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en ’t Harde).

www.kvaelburg.nl
Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg
Twitter: @kvaelburg

Meer berichten