Foto: p.wimmers

D66 Oldebroek start verkiezingscampagne gemeenteraadsverkiezingen

Met een flitsende start is D66 Oldebroek begonnen aan de verkiezingsstrijd voor de komende gemeenteraads- verkiezingen. Niet alleen lokale kandidaten uit Oldebroek maar ook uit omliggende gemeenten zoals Zwolle, Kampen, Elburg en Hattem waren hierbij aanwezig.

De gelederen van het campagneteam werden nog eens extra versterkt met de aanwezigheid van Tweede Kamer lid Jan Paternotte.

Paternotte: “Het is belangrijk dat D66 in zoveel mogelijk gemeenten is vertegenwoordigd. Hier in Oldebroek doet D66 voor het eerst mee met de verkiezingen dat verdient een steuntje in de rug. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook Oldebroek straks een D66 vertegenwoordiging in de gemeenteraad zal hebben.”

In Gasterij de Zeuven Heuvels verzamelden de D66 kandidaten uit de regio zich voor een canvas en campagnemiddag in Wezep. Begonnen werd op het station en vandaar uit ging de tocht naar het winkelcentrum. De reactie van het publiek waren zeer positief.

Lijstrekker Pierre Wimmers zegt: "heel blij te zijn met alle positieve reacties van het publiek op de deelname aan de komende verkiezingen"

Hoog over wezep

De aanwezigheid van Paternotte in Wezep gaf ook de gelegenheid om nog de laatste nieuwtjes met Hoog over Wezep uit te wisselen over de ontwikkelingen rond de start van het vakantievliegveld in Lelystad. D66 heeft al eerder op haar congres in november het standpunt ingenomen dat het vliegveld pas open mag als er een herindeling van het luchtruim heeft plaatsgevonden, zodat er geen vakantiecharters over plaatsen als Wezep, Zwolle of Kampen laag over komen te vliegen.

Meer berichten