Kan VSCO zaterdag weer juichen tegen FC Horst? De ploegen bleken tot nu toe steeds aan elkaar gewaagd.
Kan VSCO zaterdag weer juichen tegen FC Horst? De ploegen bleken tot nu toe steeds aan elkaar gewaagd. (Foto: Gerreke van den Bosch)

VSCO'61 tegen gelijkwaardig FC Horst

Afgelopen week wist VSCO'61 de zes-punten wedstrijd tegen VVOP in Voorthuizen te winnen met 0-2
Het enige verwijt dat de ploeg zich mag maken, is dat het de wedstrijd eerder had moeten beslissen.
Na de 0-1 van Dominique van de Grift halverwege de eerste helft, besliste Rinse van der Velde in de slotfase door de 0-2 te scoren.
FC Horst speelde afgelopen week gelijk met 1-1 tegen Scherpenzeel. Met de rust keek de formatie van hoofdtrainer Mark Bakker tegen een achterstand van 0-1 aan. In de 63e minuut werd de gelijkmaker gescoord en verder kwamen de oranjehemden niet. Zo werd een verdienstelijk gelijkspel gehaald tegen een van de kampioenskandidaten.

FC Horst en VSCO'61 hebben vaak in competitieverband de degens gekruist. Dit seizoen is het de achtste keer dat beide teams elkaar tegenkomen. Beide teams waren vaak aardig aan elkaar gewaagd. Van de nu gespeelde vijftien wedstrijden, inclusief de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, zijn de verhoudingen in evenwicht. Vijfmaal winst voor beide teams en vijf gelijke spelen.

VSCO'61 zal ongetwijfeld gebrand zijn om de uitnederlaag van 2-0 recht te zetten. Maar liefst viermaal wist VSCO'61 toen het aluminium te raken en liep zodoende direct tegen de eerste nederlaag in de competitie aan. Of dit gaat lukken zullen we zaterdag beleven. Het belooft in ieder geval een boeiend duel te worden.

Meer berichten