Sport

14 podiumplekken Twirlvereniging Infinity

Elburg - Afgelopen weekend werd het Nederlands Kampioenschap gehouden door de NTSB in de Top Sporthal te Almere. Infinity had een deelname met 18 geplaatste optredens.

Dit alleen was al een prestatie op zich. De resultaten van de leden van Infinity waren grandioos. Maar liefst 14 podiumplekken waarvan 7 Kampioenstitels.

Het NK begon met de voorrondes van het onderdeel Twirling 1 baton. Van Infinity gingen er 5 dames door naar de finale wat een grote verrassing was. Renske Adema en Richard Spaan zaten al in de finale voor dit onderdeel. De uitslagen bij dit onderdeel waren Top voor Infinity.

In de Klasse Senior N3 bekleedde Sankavi Seevaratnam de 7e plaats. In de Senior Adult N3 was het zeer spannend. Margriet Mulder van de Kamp behaalde een mooie 13e plaats, Anita Pater een 4e plaats. Voor Corina Spaan was er brons, terwijl Shanice Bosboom de titel Nederlands Kampioen in de wacht sleepte.

Arissa Goedkoop bezette een mooie 10e plaats in de Junior N2 klasse. Renske Adema kreeg brons in de Adult N2 klasse en Richard Spaan de Titel Nederlands Kampioen in de Senior N2 klasse. Anita Pater en Renke Adema gingen ook met de titel Nederlands Kampioen naar huis bij het onderdeel Duo Twirling.

Bij het onderdeel Artistic Twirl behaalde Arissa Goedkoop brons in de Junior N2. Renske Adema ontving zilver in de Adult N2, in de Adult N3 pakte ook Shanice Bosboom het zilver. Corina Spaan werd Nederlands Kampioen, net als Richard Spaan in de Senior N2.

Ook bij de Freestyle waren er podiumplaatsen voor Infinity. Anita behaalde een mooie bronzen plak en Shanice Bosboom de Titel Nederlands Kampioen in de Senior N3.
Richard Spaan legde beslag op de zilveren plak in de N1 Heren. Het duo Corina en Richard Spaan behaalden de Titel Nederlands Kampioen.
De organisatie is trots op alle leden met name op Anita Pater die met haar twirl carrière is gestopt op het NK. Met alle onderdelen geplaatst en dan stoppen op je hoogtepunt dat heeft Anita volbracht. Anita Pater zal zich nog wel in blijven zetten voor de vereniging. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is Anita verrast en tevens gehuldigd als erelid van Twirlvereniging Infinity                

Meer weten over Twirlvereniging Infinity kijk dan op www.infinitytwirl.webs.com

Meer berichten