Sport

Veldkamp Witgoed Single Darttoernooi

Oldebroek - Het jaarlijkse single darttoernooi komt er weer aan. D.B.V.O zal dit evenement organiseren met als hoofdsponsor Veldkamp Witgoed te Oldebroek.

Dit gezellige en over het algemeen goed gevulde evenement is op 9 februari in Dorpshuis de Heerdtaam de Schiksweg 27, 8097 SE Oosterwolde.
Terwijl de fanatieke darters strijden om de prijzenpot, die bepaald wordt door het inleggeld, is er voor niet darters ook genoeg te beleven.

Zo is er een verloting met als hoofdprijs een half varken. Ook zal de tap vanzelfsprekend weer rijkelijk vloeien. Zodat wel en niet darters een sportieve, maar toch vooral ook een gezellige avond zullen beleven. Met uw loten en drankjes steunt u ook het goede doel. Een gedeelte van de opbrengst wordt namelijk aan het Adelaarsnest in Oosterwolde geschonken.

Het Toernooi is voor zo’n 64 darters, waarvan op dit moment zo’n beetje de helft bezet is. Wees er snel bij want vol=vol.
Er wordt gestart met een poule systeem, waarvan de bovenst geëindigden de winnaarsronde en de laagst geëindigden de verliezersronde zullen betreden. Hierna wordt verder gecompeteerd d.m.v. een knock-out systeem totdat er een top 4 is van zowel winnaars- als verliezersronde.
Opgeven is mogelijk bij Gert vd Grift (06-28540979).

Meer berichten